Were ment to be!

Jag fick reda på idag att en av mina favo låtar ``What are words´´handlar om att chris medinas tjej/fru skulle gift sig men då var hon med om en olycka och hamnade i koma(stavning) men då så skrev han en låt att liksom typ vad som än händer är jag alltid med dig! Och typ att även om det inte är den bästa punkten i livet! Ni fattar när ni lyssnar på låten! Men asså sen jag fick reda på det har jag sjungt den hela tiden och typ börjat gråta varje gång!
Jag fick också reda på att en person i min klass dens föräldar har haft cancer flera ggr! Då  höll jag också på att börja gråta!
Idag fyller mamma år! grattis! Gav ett halsband!
Nu ska jag lyssna på lite musik och sova är så jä**a trött!
PUSSS! <3                          
Min prinssesa uppe och min bebis nere!
Älska er! <3

<3

Snabbt inlägg!
Va hemma från skolan idag kände mig lite hängig men mår bra nu! Drar till stallet! <3

Kräftskiva-Tjuv och polis- älsklingar- ben n jerry- bada- film

Igår var jag på kräftskiva det avr här med alla mina grannar! Sebn kom ella och wilma och då
hittade vi några killar för vi var redan med tjejer och körde tjuv o polis. Tjejerna mot killarna! Det av as kul!
Kanske låter töntigt men det va kul! Sen gick jag johanna joanna wilma och ella och köpte ben n jerrys! As gott!
Wilma och ella sov här! Sen idag badade vi i högdalens simhall! Det va jätte kul! Nu har dom åkt hem och jag ska chilla med godis och film!
Några bra filmer att rekommendera kommentera gärna!

BILDER






DRIV

%hIHIHIHIHIH


Bara några bilder! JUST nu

Natti

God Natt sorry för dålig uppdate! Ska gå och lägga mig tidigt idag! Hoppas på 11 men det kommer väl inte gå. Puss ( jag mobil bloggar oftast derför har ni inte fått bilder på länge)

Glass

Sitter i köket och äter glass ha det så bra!

sorry!

För att jag inte har bloggat på länge har typ glömt bort! UUPPPS!
Idag har varit ganska najs dag!
Började med
08.25-09.25 Svenska
08.30-09.30 Science/NO
10.50-11.50 Engelska
11.55-12.55 Syslöjd
13.00 LUNCH
13.45- 15.15 Hemkunskap
Jag tycker att vi äter lunch ganska sent men ändå är det helt ok!
Sen efter åkte jag Wilma Ella Pascal och Leo hem till Wilma!
Vi gjorde lite saker sen kom Gustaf då gick vi och köpte redbull och kakor!
Men jag ella och wilma hade inga pengar  så vi fick ett kak packet att dela på och vill pascal också ha dom! Men vi sprang iväg med dom när han hade betalat! Han fick total damp och sen när vi kom till Wilma låste vi dörren. Sen bankade verkligen BANKADE på glas rutan vid sidan av dörren! Han var helt svettig efter att ha sprungt från centrum! Sen yp kom Wilma granne och så började pascal svära åt honom! Hahaha ni kansk inte fattar men det va as kul!
Imorgon börjar vi 09.50 kanskekanske kan blogga innnan jag drar!
PUSSSSSSS! <3

Soffan

Jag ligger här i soffan Julie, wilma, ella, Cissi, Stella och idah ligger i mitt rum och sover. Juste Melina också. Igår var inte jätte kul men helt ok men asså i fredags hade vi 10x roligare än igår! Idag vet jag inte vad vi gör men jag vill bada för det är soligt ute fast vet inte om det är varmt elr inte!

Älskling Simpson

OMG vet ni vad jag har kommit på? Nej det vet ni verkligen! Cody Simpson är perfekt i utseende han kan sjunga men ingen musik jag gillar men ändå så jävla söt'!
Jätte många säger att JB och cody är lika ! Det tkr inte jag!
<b>Cody Simpson</b> Singer <b>Cody</b>





Inte dom finaste bilderna men ni ser!


Love

Tävlar!

Jag är med och tävlar om ett virkat linne och en parfym!


Juliehenriksen.blogg.se

besviken

är lite besviken nu för jag skulle ju till ung idag med tjejerna från klassen men nu precis innan jag gick sa dom att det inte var värt de! Men men jag ska gå med 7c tjejerna!<3

skolan

sitter på bussen till skolan! Ännu en dag men idag är det fredag så det är najs! Jag vet inte vilken vår försata lektion är så det måste jag ta reda på! Nu ska jag snart gå av. hejdå!<3

Misssa

dag missade jag ung08 elr missade och missade jag valde attinte gå för attmina skavsår är ENORMA! Öppna och annat! Jag oh Ellen gik hem till henne! Vi ringde Joanna och när hon kom bakade vi kladdkaka och när vi åt den spelade vi cloedo (stavning) Sen gick vi hit och hoppade! Sen skulle dom gå mendet var väl lägligt för jag skulle in och fixa mig för en kväll i stallet! Så har min dag varit!
!
Imorgon ska jag hoppa på Boccia! Ska bli jätte kul men imorogn är det skola igen så måste sova! Natttti nattttti!

Juste sorry att jag inte har bloggat på länge!

länge sen ni fick en bild!
Bild som jag aldrig har laddat upp förut!  Ni får vända lite på huvet! Förlåt!

Puss

Hemma, sova skola!

Hej det var länge sen! Jag kom hem vid 20 och sen åt jag lite! Men sen kom melina min syrras kompis. Då skulle vi handla något att äta till frukost men affären stängde snart! Men melina har moppe fast det får ju bara plats 2 men jag fick plast. Utan hjälm och sånt! Vi ville ju inte bli tagna av polisen så vi åka lite små vägar. Men sen glömde hon att svänga av där vi skulle så vi behövde köra stora vägen den sista biten till Ica i Högdalen. Så vid ett röd ljus säger jag nej nu har jag sista biten! Så innan det blev grönt hoppade jag av och började gå! När det blev grönt så står det en polis bil där vid andra ljuset fast som tur va såg den inte!!!!! Oj vad långt det blev sorry! Men imorgon blir det skola och klockan år 00.12så nu ska jag sova! Hörs

bilen...

Jag ligger i baksätet och försöker sova men det bullrar i huvudet! Men sen så kommer det bli bättre för då åker vi inte så fort! :) najs när vi kommer till vandrar hemmet så ska vi fixa oss och sen gå ut och äta! och självklart längta till imorgon!<3 kanske hörs senare

Mimmi, Wilma, Ella, Julie.....

sov här i natt! Vi hade så sjukt mysigt igår! Har inte träffat mimmi , Wilma och ella på as länge!
Det va<r först bara jag wilma och julie och mimmi och då skulle vi hitta någon att vara med men ingen ville typ komma hit! Så vi gick bara ut och hängde! (or not)! Men vi var bara allmänt besatta av vem vet vad!
Idag åker jag jag till Surehammar för att min syrra ska tävla på Looi! Vi kommer hem på söndag! :) Kanske kan blogga lite på mobilen! :) Hörs maybe later!

10 saker du kanske inte visste om mig:

1. Jag har 2 hästar som jag älskar mer än något annat i den här världen, dom är mina änglar!
2. Jag har en katt som är jätte sur och rivs mkt! Och alla tkr jag är jätte dum som håller i henne när hon skriker men till mitt försvar så har vetrinären sagt att vi ska göra det för hon ska bli snällare!
3. Jag har en skada i mitt lillfnger så det kommer vara en bråsk knöl där hela livet! Kul kul, men det kunde varit värre!
4. Jag har spelat handboll i 6 år men slutade förra året!
5. Jag spelade i Spårvägen
6. Jag bor i bandhagen
7. Jag bor med min mamma pappa och min 2 större systrar!
8. Jag brukar be mamma om pengar och sen gå till pappa och be om pengar! Hihihi busigt!
9. Jag är singel! :(
10. Jag fyller 13 den 27 september!
Om ni vill veta något mer kommentera gärna

Streama

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min film som jag kollar på ska ladda klart! Jag streamar Bring it on Fight to the finish själv tkr jag att den är as bra men alla har egna åsikter! Senare ska jag träffa den efterlängtade saknade älskade Mimmi! Saknar henne sååååååååååååååååååååååååååååå mkt! Vet inte vad vi ska göra men vi får väl se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hörs kanske senare

Bio

Ska träffa min gudmor och se på bio

kan inte somna om!

Nu sitter jag här  i min säng och kan inte somna om! Julie och Cissi ligger brevid mig sovande! Kul kul! Men ja klockan är inte direkt mkt så jag ska inte väcka dom på ett tag! Idag ska nog dagen tillbringas med den efter längtade ich älskade Mimmi Andrea Strömbäck! Fast jahg vet inte helt säkert men jag hoppas för vi har inte träffats på hela sommaren!

Gårdagen: Vaknade 11.30 och chillade framför tv. Ringde Julie och träffade JUlie, Ellen och Cissi. Vi fikade shoppade lite jag köpte en klänning och 5 halsband! Allt för bara 175:- :) Men så åt vi lunch och fikade så min pengar pooooofffffff borta! Ojdå!!! hihiihh! Sen åkte vi till cissi och tog det lite lugnt gjortde inget sen åkte vi hem till mig och sov här!

Söndag: Åkte till stan för att träffa JUlie! Vi träffades vi fikade och kollade i lite affärer! jag hittade inget men Julie skulle lämna tillbaka en sak! Sen åkte vi hem!

Lördag: Tåg hem från Gulllspång!


Från mitt landtälle!!!

Miit landställe Båt↑

Men båt↑

Joannas land!

Jätte ful I know! Dressin

orkar inga fler!

på tuben

ska in till stan och fila med julie!<3 mys

Borta bra men hemma är nästan alltid bäst!

Nu är jag hemma från Gullspång (Joannas landställe)! Vi har haft sjukt gryma veckor tsm!
Vi badade massor och cykla dressin om ni inte vet vad det är och vill veta kan ni söka på google: cykla dressin i gullspång!! Och juste måste berätta att jag dök från 3:an så jävla stolt fast jag gjorde ansikts plasst och  mitt ansikte va avdomnat! fast ettan och tvåan dök jag från utan probem! :D Vi spelade en jävla massa skip-bo!!! AS grymt kort spel!
Vill träffa ngn idag men vet inte vem jag ska ringa/smsa! Men ngn! <3 Pussssss

Första och sista!

det är första och sista gången jag sover i min säng den här veckan! Först var jag ju på landet och igår Sov jag på soffan och nu sover jag i min sköna säng för sista gången den har veckan men sen kommer jag hem och får sova i den! Nu ska jag sova och ladda för imorgon!
RSS 2.0