-

har verkligen inget att skriva om så godnatt!

nu har vi varit här i 2 dagar och nu sitter vi här i vårt hus och Chillar!

Idag har vi varit i Enköping city och först gick vi in i en klädaffär men i den hittade vi en barn hörna där det fanns lego och så lekte vi med lego!!!! Haha! sen gick vi till torget och mötte mormor och åt lunch! Sen åkte vi hem och bada!<3 hörs kanske lite senare!

sängen...

jag ligger här i sängen och kan inte somna om! Kl är 08.52fast när jag publicera kommer den vara mer! Idag åker Ellen Johannes pumpis och jag till mitt land det ska bli år kul!!!!!!! Nu ska jag föröka somna!!!!!! Saknar alla andra WilMa ella lisa mimmi julie Stella idah cissi!!!!!!!<3333333

Första mobil bloggningen!

som i rubriken så är det min första bloggning på mobilen! Jag tänkte ha blogg pause men nu när jag kan blogga på mobilen behöver jag inte ta pause! Igår var jag på landet för min morbror fyllde år i söndags så vi åkte ditt mot min vilja! Men jag längtar tillbaks för då följer Johanna och pumpis(Joanna) och kanske Ellen!!!!!!<3 sen på söndag kommer vi hem och på tisdag åker vi till Joannas land!!!! Juste ni ska då bilderfrån Spanien men har inte laddat upp dom till min data och orkar inte nu!!!!! Nu ska jag ha och väcka Johanna som ligger och sover i min säng!.

Blääää

Asså är det inte typiskt när man kommer hem från 35 gradiga Spanien är det as dåligt väder i Sverige!
Juste Hej!
Fast jag är jävligt lycklig ändå! jag har träffat mina änglar 2 ggr redan på 2 dar! As mysigt! Packat upp har jag gjort! och gissa vad jag har köpt en studsmatta! jag har redan hhoååat jäte mkt på den! :) Och i eftermiddag så kommer alla hem från gothia Hoppas det har gått bra! Nu ska jag gå och hoppa! :)
Saknar alla KOM HEM! Pussssss! ♥
Sötisar!
Alla i 6/7 a
Ellen, Cissi och Moi! Tror jag!
Saknar er alla! <3

Bye varmen!"

Vid 4.30 drar jag till Malagas flygplats och ar pa vag hem! :( Kommer sakna spanien! Men kommer hem kl.14.00 till arlanda sa vid 15.30 typ ar jag hemma om inga forseningar! Har saknat alla! :) Men tyvarr lamnar jag Wilmaoch Julie har i spanien! :( Vi ses senare nar ni kommer hem! Maste dra! :)

kissNhugs!

hemma i tallis över dan.

Nu är jag hemma efter bästa dagarna på Hannas landställe. Vi badade, cyklade på våran älskade tandem, red (JAG RAMLADE INTE AV! Det var andra gången jag ridit i mitt liv och nu kan jag, även om det inte är en av mina superskills direkt, trava lätt!!! Stolt.se), hoppade studsmatta och hade det super helt enkelt. Sommarlov på riktigt.
Det var krångel med min buss hem och det ledde till att jag stannade en natt till. Bara mysigt men det är därför jag kom hem en dag sent.

Tog inga bilder för jag visste inte var min kamera var tyvärr. Men den är hitta nu. Inte för att det skulle vara någon tröst för er.


weheartitwerymuch

Spanien!

Hej alla i kalla sverige! Jsg sitter pa ett internet cafe i spanien! har haft det sa himla najs den har veckan! Men pa torsdag drar vi hem! :( Men kommer nog inte kunna blogga tills jag kommer hem! Sa ha det bra! <3

Hannas landställe





Nu drar jag (och min familj suck) till Hannas landställe. Ska stanna där tills på måndag. Och på onsdag åker jag ju till frankrike. Men jag kommer inte kunna blogga tills på måndag alla fall.

Har varit med Ada hela dan och sett Harry Potter filmen

Aloha Evys läsare. Har sett den sista Harry Potter filmen idag med fina Ada. Den var jättebra, rekomenderar verkligen!

farsta fritt fall



Aloha alla evys läsare! Jag ska gästblogga här medans evy är i spanien. Saknar dig  gullet! Kolla in min blogg får ni också gärna göra! Detta är iaf min outfit idag. Nu drar jag till farsta fritt fall för att träffa julie och ella. Ska byta en tröja och sen vill jag åka och bada!

Spain here I come!

Sorry att jag inte har bloggat på jätte länge! Har inte haft tid elller ork! Men nu kommer jag inte kunna blogga på ca 10 dar! Jag ska ju till spanien! Vi åker hemifrån om en timme! Najs Naajs! Men vill ni nått skriv på facebook för jag kan gå in på mmammas mobil!
Juste glömmde at säga att stella har kommit hem och Wilma har åkt till spanien! :)
Måste också säga Grattis till Julie i förskott hon fyller år den 16! Och Grattis i förskott till Nina hon fyller den 14!
PUSSSSS Kommer sakna er alla!

Idag...

..kommer några för att titta på min lekstuga jag ska sälja den! Jag kommer få 3300:- om dom köper den!
Min lekstuga:
Själv tkr jag att den är jätte mysig men också lite äcklig för det finns spindlar i den! :S

Mimmi is back!

Mimmi är äntligen hemma! En månad utan ig har varit en plåga men jag har försökt att inte tänka på det så mkt för då blir jag bara ledsen! Jag har haft det jätte bra några ggr men mått skit vissa ggr! Men nu är du hemma och snart drar jag! och när jag kommer hem så är du på Gothia! Och då drar jag till landet! Jag hoppas vi kan ses innan tisdag! För då drar jag till Spanien!
PUSSSS! <3

:O

:o- Trött

Idag har varit en slapp dag som alla andra dagar! Först vaknade jag tidigt (10.00) och kunde inte somna om! Satte på en film och kollade länge! Sen fixade jag lunch till mig och alice när hon kom hem! Det blev jäte fint! Skulle tagit bild  men minnes kortet har fuckat! Men aja sen så drog vitill stallet när mamma kom hem! Jag red boccia! jätte kul men jobbigt! Blev as svettig!

Imorgon ska jag gträffa Nina som jag skulle göra idag! Jag vill bada men vet inte vad Nina vill!
Pussssssss! ♥

Grattis.....

...LISA, Idag fyller Lisa år! Hopppas du får den bästa dan Ever i Västkusten(jag tror hon är där)
LOVE You!

As gullig! Längst till vänster är lisa! ♥

Trötttttttttt.........

ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt! Dagen+ Natten spenderades med Julie cissi och Idah! Igår så var jag Julie och cissi i skärholmen och shoppa! Jag hade glömmt pengar så skulle inte köpa ngt men tror ni jag klarade mig! NEJ! Men jag köpte bara en sak fast provade 1000000000 saker! Jag köpte ett par örhängen! Från glitter 10:- Sommar rea! Jätte billigt! Själv älskar jag dom!
Bild:
Ankare som i hopp!<3
Iaf så skulle vi inte gå och lägga oss så sent, vi sa typ max 3! Men när tror ni vi gick och la oss! Elr jag Idah och Cissi gjorde ju inte det men jag vid typ 06.30 och Julie lite tidigare!  Vi såg på 4 filmer! Mean girls, Vänner serien, HannahMontana the movie och Camp Rock! Hahha sista filmerna jag vet men asså dom är faktiskt väldigt bra! Fast Camp rock är sämre än Hannah Montana! Nu ska jag sova för jag är hemma!
Ville bara göraq en hälsnigtill Johanna som har åkt till Antiparos (stavning) Grakland och jag kmmer inte träffa henne på jätte länge!  Ha det så jätte bra! Puss älskar dig!
Love ya! <3

Bad teacher!

Cha, Bad teacher är den bästa filmen ute nu! Ska du på dejt så är den både romantisk och rolig! Rekomenderar den!

Dagen började med att jag träffade Joanna och sen en stud senare kom Johanna! Vi spelade Geni,  föerlorde men men, jag kanske inte har tur i spel men det ska ju v ara att man har tur i kärlek, men jag har ju ingen kilole och har inte haft på ett tag! Men några/många som har flörtat! hahahahha stolt! ot no! men det är faktiskt lite kul! Men js sen drog Johanna hon drar till grekland i´morgon så hon skulle packa! Men lite senareb så bestämmde vi att  vi skulle se på bio! Vi drog till stan och köpte biljettter och popcorn och dricka! Sén var dax att gå in! Nu sitter jag hos Johanna och har svårt att andas hon har sina ben på min rygg!


<3

Joanna+Johanna+Evy=Bio

Nu drar vi till stan för att kolla på bio! Vi ska se Bad Teacher! alla ville se den och den verkar as bra!
Bilder och grejer kommer sen!
Puss PUssssss

Snälla älskling kom hem nu nu!

Snälla Mimmi Strömbäck kom hem nu för i helvete! En vecka till klarar jag inte! Nu behöver jag dig som mest och kan inte bara ringa och prata med dig! Gråter för speciella skäl och sen blir det dubbelt så mkt för att du inte är här! Kom hem nu nu, vill bara ha en lugnande kram av dig som får mig att stå ut en vecka till! Sen när du väl kommer hem så kommer jag inte villa prata om det. Hur jag har blivit sviken! Bara fler och fler tårar har kommit medans jag har skrivit allt det här! Puss Älskling! Ha det så bra! För jag vet att jag kommer ha det riktigt dåligt utan dig!
Mimmi+Evelyn=ME

AS länge sen men hade ingen bild då det bara var vi! <3


You are the other piece of my heart baby! ♥

Kyss

Vad Skulle jag göra utan er?

Jag sa ju att bilder fråån igår skulle komma och nu kommer dom!
Sötisar! Ellas mamma bakade sockerkaka! '
Hannes Hoppar!
AS coooool på Wilma när hon hoppar!
Zache dyker!
Delfinen Wilma dyker!
Söta små vänner i vattnet!
Om ni undrar vrf jag inte är med på ngr bilder så är ju jag den sonm har tagit alla förutom den här:
för den är på moi! Wilma fotograf!
Puss och Kram! <3

Stolta över Sveriges sol!

Cha det var länge sen! I know! Men har inte haft tillgång till data på hela veckan!
Bild bomb från Min, Wilmas och Ellas as roliga båtresa!
Båten i en vik som hette Gunnarsholmarna tror jag!
Jag och Ella innan vi hade kört ut på det stora svenska havet!
Jag och Ella i båten när vi äter lunch!
Söta Lilla Ella!
Wilma och Ella vid vattnet! Sötisar!
Igen!
Vatten!
Alltid vi! <3
As ful på mig men palla ta bort mig! Men annars söt!
Jag och Wilma vid lunch!
Förevig kärlek!
Nu kommer bilder från dagen innan vid drog ut med båten!
Laddar med Bubbelbad och ansiktsmask! Spöken! Hahhaahaha bjuder!
Bjuder igen!
Efter bad, Wilma tog bort hennes face!
Frukost! "Tror jag" :S
Laddar med körsbär! Hahahahahahah Sötnos!
Ella hoppar från tacket! Cute!
Jag bjuder på när jag hoppar från berget!
Som vanligt täcker för ansiktet! Men söt ändå!
Jag Älskar Er Så JÄVLA mkt! Tack så mkt för att vi fick följa på er fina båt och bli bruna som pepparkakor! Stolta över Sverige! Men iaf Tack för dom 5 bästa dagarna på sommarlovet som vi var tillsammans! Fast den sista spenderades med Hannes Zache och Idah! Bilder på det kommer väl någon gång! Hahahahahaha!
KISSnHugs
RSS 2.0