The day

Idag så vaknade jag av att idah och Julie puttade på mig så jag höll på att ramla från sängen på Ellen och Wilma! Ja dom sov hos mig! Sen så åkte jag och träffade z! Efter en stund så gick vi till Julie! Så gick vi tre hem till honom och bakade! Fett god kladdkaka! Nu är jag och Lisa hemma hos mig och ska snart gå till Ellen! Ikväll kommer jag vara med tjejerna men jag sover hemma för imorgon är det upp tidigt och åka till stallet! Sen imorgon ska jag träffa min gudmor! Vi ska kolla på bio och äta middag! Mysigt!

Mys kissen...

Fika

Sitter på café med Julie Lisa Wilma Ellen och idah! Mysigt mysigt! Haha men outfit bild kommer nu!
Min nya tröja från Veromoda som jag fick av Jeanette i torsdags! Tack

Bästavän

Grattis världens bästa Johanna!!! Älskar dig! <3

Vadå att jag är grym på att uppdatera...

Hahha igår var verkligen en GRYM kväll! 
Fy fan vad kul! Igår så hade tjejerna och jag våran efterlängtade 
halloween fest! :) Jag var en städerska.. Hahaha men det var jag 
idah wilma ella julie cissi och lisa! Ellen kunde inte för att 
on opererade sig i onsdags, så hon ville inte visa sig... Tönt men men! Tråkigt att 
hon inte var med! Och stella också självklart men den lilla skiten är a USA. Blää på dig
Hahaha hoppas du har det gooodie! Men sjukt kul hade vi iaf! Vi var hemma hos idah och skratta, prata, åt, dansa och gjorde en film! Asså fy fan den filmen kan man leva på ett tag!!! Hahahahahahahhahahahaha
Och ja jag sitter här och skrattar nu som ett jävla mongo... Men vad ska man göra?? 
 
Idag så vaknade vi hos Idah och gick direkt till ellla för Idah skulle träna. Men så åt vi frukost osv. Sen var det stallet som gällde för moi! Idag vardet lugn uteritt som gällde och det var såååå mysig!! Men hon var ganska pigg för hon har ju vilat dom två senaste dagarna, men då gjorde jag lite övningar så hon skulle bli lugn, hon blev tillslut väldigt fin! Jag gjorde mest att hon skulle öka traven och länga lite och sen direkt till samlad galopp det gick sådär i början för hon tappa formen men i slutet så gick det toppen! Men det var bara en kortis för hon är inte helt frisk ännu.. :( Men hon är bättre så imorgon ska jag rida lektion för Alice! :) 
Planering nästa vecka kommer att bli ganska tuff
Måndag: Elin hopptränar för haking , Onsdag: Jag hopptränar för Kelly! :) Sen ska alice rida någon dag och en uteritt och en vilodag ska in före lördag... Hahah men det blir bra! 
 
Nu ska jag kolla på One tree Hills sista avsnitt. :'(
Tumblr_mblrbg3b6l1qgz2ero1_500_large

Mycket leenden, mycket tårar

Kvällen i stallet började vid halv sex för att jag skulle rida lektion för en tjej i stallet.
Hoppträningen gick jättte bra och vi hoppade bana på 110- 115/20 och hon var pigg och jätte taggade! 
Sen efter så var hon jätte trött. Men vi hade ju hoppat ett tufft pass så vi tänkte inte mer på det! 
Sen när jag hoppade av så ville hon inte ha morot. När jag skulle leda henne så sänkte hon huvudet och såg verkligen hängig ut. Vi blev lite oroliga då. Men så gick jag upp till stallet och ställde inte henne i boxen. Så fort hon hade fått av sig grejerna så la hon sig ner. Det var då vi fattade ordentligt att hon hade ont/kolik. Vi tog tempen och den var å 39.2 och hon brukar ligga på typ 38, så tog mamma henne och gick på en promenad och ringde jourveterinären. När mamma kom in med henne i stallet igen så tog vi in henne i boxen och hon bara la sig ner. Då kom tårarna jag satt brevid henne och såg hur dåligt hon mådde men jag kunde inte göra något det var det värsta. jag  satt där en timme tills veterinären kom. Hon kollade igenom henne och tog tempen igen, då hade den gått ner till 38.2! Looi fick antikramp/smärtlindiring spruta osv. Sen vid 23 så åkte jag och  mamma till donken för att äta middag och sen pkte vi tillbaka. När vi kom in i stallet så stog hon upp och var jätte pigg, så då kunde vi åka hem utan oro. Så kom vi hem vid 00.30... Ja jag är lite trött nu.  Men min pärla mår bättre! 

00.36

Kom hem från stallet nu! Berättar imorgon nu måste jag sova!!!

Lycka till bäztiz

Utvecklingssamtal

Idag slutade vi halv 11 för att vi har utvecklingssamtal! Jag ska snart dra till skolan för att ha mitt.. Haha nu sitter jag med Wilma Ella lisa och Julie och Ellen kommer snart! :) nu kollar vi på gg! ;)

Power walk

Nu ska jag Johanna och Ellen drar ut på power Walk efter våran feta kladdkaka + smet... Haha väl behövligt!

Ellen är bäzt

La skola

Nu står jag vid mitt skåp med Lisa nu börjar jag

Blogg lust= 0

Gud vad jag inte har pallat blogga dom senaste dagarna (veckorna) men hoppas att det vänder!! För läsarna skjunker ju också... Haha men skit samma!! Nu ska jag säga godnatt och sova.

Godnatt

Next ågesta

Nu drar jag mamma och alice mot ågesta för att vara funktionär på hopptävling.

Min ny dekorerade hylla!!

Myser med flickorna

Ligger och kollar på film med Julie och Lisa! Mysigt, vi kollar på project x! Den verkar ganska dålig... Haha så jag underhåller mig med att messa med han... <3 nu ska jag kolla lite!! -.-

To Julie

Nu drar jag mot julie och sover där imoron så är det Funktionär på hopptävling vid två som gäller! Nu ska jag chilla med musik på bussen!

Mina blöta skor.. -.-

Ute och går med mitt <3

Är ute på promenix med min lilla pärla! Men nu är det stört kallt om mina fingrar som skriver detta inlägg så hejsvejs! <3

Skola

Fy fan

Jahop riktigt jävla skit pass. Fy fan vad dåligt det gick när jag hoppade
Det var bara dåligt alltihopa! Först kunde jag knappt galoppera över bommar... 
Så jag blev fett otaggad. Sen när vi skulle börja hoppa blev hon stark och tog flera omtramp vilket gjorde att vi kom fel på hindret efter pga att jag kom i obalans för jag troddde att hon skulle hoppa  tidigre. Sen när vi skulle hoppa banalåg hindrena på 1-1.10 m. Och jag klara alla hinder helt ok tills jag kom till den sista lång sidan. Asså utan att   överdriva så höll på att ramla av varje jävla gång vi hoppade dom där. Första var bara ett räcket på 1.10 och det kom vi oftast helt ok men sen när vi skulle på stigsprånget så tryckte hon sig inåt så då för att försöka få henne rakställd  och faktiskt komma rakt på hindret var ju fan omöjligt. Jag höll seriöst på att börja gråta, så jag sa till mamma at sänka båda till 90 så hoppade jag en gång till bara för att få en bra sista runda.Blev det mycket bättre? Svar NEJ. Hate life. 
 
Jaja nu är det att ta nya tag och tagga inför träingar och våran sista tävling 2012 på Sundby!  Taggga jag ska fan bli placerad. (om det inte är några bra med) Haahha nej jag räknar inte med placering med jävla kul skulle det vara :) 

Färdig för att åka- var fan är mamma

Åhh så störande nät hon säger att hon är hemma till 5 och vi ska åka kvart över! Ja nu står jag här ensam och klar!? Ja vart är du mamma? Bra fråga. Borde väl vara van efter 14 år... -.-

Pluggish

Yes sitter och pluggar...
Ska snart åka till stallet för att hoppträna jag med
 Looi och Jeanette med Boccia så det ska bli kul kul! :) 
Nu jag ska pluggish den vidare...

I väntan på bussen

Asså jävla 172 alltid sen och nu är jag ensam också.. Men jag har ju min mobil = musik! Haha :) men nu kom den!! :D

Mina tjejer

Puss <3

aw din stackare,hah puuus<3<3
 
 
Ja.. :'( Hahha! Puss <3

Fy fan vad det är sämst att vara tjej en vecka i månaden.

Fy fan vad jag hatar att vara tjej. En vecka varje månad är för mycket! Det är synd om alla oss tjejer som har denna helvetes vecka. Nu ska jag dusch ta Ipren och sen dööö i min säng. Nu går jag i fucking ide. FTW.

Passet på Looi igår

Igår så red jag lektion för Alice, vi tränade bara på min sits och min hand, jag skulle ha min hand höjd upp ovanför manken, jag tyckte att höger varvet gick bra och hon var i en stadig form hela tiden! Men i vänster varvet (hennes svaga varv) så tog hon upp huvudet och orkade knappt hålla galoppen.. Men tillslut gick det också!

På onsdag ska jag hoppträna Looi för en tjej i stallet som tävlar 140 höjder så det ska bli kul! :)

J & J

Kvällen spenderades med j och j! Nu är dom och borstar tänderna för dom är feeet sega.. Haha godis och frukt hat vi mumsat i oss! stört kul har vi haft iaf! Nu girltalk then beautysleep! :)

City

Stan nu med tjejerna nu! Hörs senare! <3

Intersport nu... Söta ella!

Mys kväll

Har haft mys kväll med tjejerna idag! Första var vi i stallet och red osv. Sen åkte vi hem och hade mys middag! Nu ska vi sova! (Ella Ellen Lisa Wilma)

Fucking ont i magen.

*rubrik*

Bästa tjejena

Från min lilla tjejmiddag med mina bästavänner<3 Älskar er tjejer

Coopper fu-test

Jaha snart ska jag sätta på mig mina heta jogging skor... Och så ska jag och Ellen gå till skolan så vi inte är så trött inför cooper testet! Idag har jag en lite "finare" outfit, jag kommer ha svarta leggings, svart tub tjol, svart linne och en tröja som är svart över... Haha jevlans massa svart! Men den kanske ni får se sen på bild om någon av mina friends vill ta bild!

Omg

Asssssså stört bra gossip girl va!!!!!! 
Asså vafan serena... Och rufus.... 
Jaja tagga inför nästa vecka sen är det snart pretty little liars!!!! 
Ikväll är det plugg och serier som står på shemat! :) :)

Gossip Girl

Sitter och kollar på gossip girl! Omg vad bra det är!!! Nu ska jag kolla.

20 min tidigare

Nu sitter jag på bussen på väg till stallet! Fick gå 20 min tidigare så jag hann med min buss... Haha najs! Jag hann med en tidigare buss så jag kan köpa något att äta i huddige! :) är inte hungrig men något kan man köpa...!

Dagens

Tröja- A&F
Byxor- cheap monday
Halsband- snö

Planer

Idag åker jag med full proppad väska till skolan! För direkt efter är det fort till stallet och rida innan hon blir vaccinerad! Sen ska hon vila resten av veckan. På torsdag ska jag också dit och ta hand om min lilla polle!

Världens bästa

Grattis emma som vann LA:P1!!!!! Såååå fina <3

Packat och klart

Tävling nu, hästen lastad och bilen rullar! Taggga!!!!!!
Nu sova en och halv timmes bil tur...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2564963/images/2012/pic_50716cf0ddf2b3299e004160.jpg" class="image">

Tjejmiddag

Ikväll var det tjejmiddag med bästa johanna Joanna Ellen! :) SUPER MYSIGT!!! Vi åt middag var på promenad åt tårta och skrattade stört mycket... Haha nu är vi helt döda och Ellen och Joanna har precis gått och jag och Johanna ska gå och sova!! Skönt!! Imorgon är det Alice som tävlar och sen ska vi kolla på emma när hon tävlar också' :)

Bästa platsen med bästavännerna

Sleep over

Nu ligger jag i Ellas soffa med wilma ella idah lisa julie och ella dåra! 
Vetfan vad vi ska göra nu eller imorgon men 
något hittar vi väl på! :) 
Studiedag län. 
Score. 
Pusss på er

<3

Känslan går inte att beskriva

Helt vanlig dag, ska gå och hämta posten! Ett stort packet ligger i brevlådan, jag tar upp det och det är till mig, jag kollar på vem det var ifrån och det står Adele! Jag börja gråta direkt! Gick in och öppnade! Tog upp en AF påse! Och läser brevet! Jag har nog aldrig gråtit som jag gjorde/gör nu! Fy faan!

Älskar dig! <3

Snygga tjejer

Trött chey efter fys...

Stört jobbig lektion har feeett ont i ryggen! Nu skall jag gå och fixa mig!

Me right this second

Stinkande gympa skor och tjusiga kläder.. -.- jag älskar livet halv 8!!

Fitness traning

Nu är det snart till skolan och ha fys på gympan... hur ska det här gå?!

Engelska Esssay...

Engelska Essay- check√
Åhh äntligen klar med essayn! 
Nu är det dushen och sen SOVA! :') 

Studie dag

på fredag är det studiedag och den kommer spenaderas med bästavännerna! 
Och på lördag kväll så är det, mys med andra bästavännerna och vi ska nämnligen ha 
super mys och fira mig! :) För att förklara lite bättre så ska jag johanna joannna och ellen fira mig!!
Haha kändes som att jag inte sa så mycket namn! Men nu fattar ni väl?! 
 
Blondin och grejer...
 
Jaja ni fattar jag älskar mina kompisar! ♥
 
 

Är det möjligt att huvudet sprängs av huvudvärk?

Fy fan vilken huvudvärk jag har, i skolan kändes det som att jag skulle somna hela tiden och sen hade jag franska prov att ta igen efter skolan, jag kunde allt men kunde Inte tänka så jag fick bara C... Usch fy och bläääääääää!! Nu ska jag plugga för fullt. Fast det lär ju inte bli så men matte läxa engelska essay till imorgon, så det behövs GROVT!!!!!!!!!!

Pratat med syster

Hela dan idag har jag pratat med adele  på viber och nu 
på kvällen har vi pratat med henne på skype! <33
Åhh det är så härligt att prata med henne! 
Imorgon är det skola som gäller... Åhh vad tråkigt men men 
nu mår jag ju bättre så det är det man får göra när man är frisk..
hhaha! Nu ska jag sova! 
 
Puss godnatt

Sjuk

Ligger i soffan och kollar på tv. Jag har smsat med Adele, åhh vad härligt det är att veta att hon mår bra! Åh vad jag har gråtit.. Haha men nu ska jag nog läsa lite!! Sen ska jag fånigt ta en Ipren.. Hihi

Det här ligger brevid min säng hela tiden! Adele kossa och adele på hennes student! Saknar dig kompis<3

RSS 2.0