Wilma

Är hemma hos Wilma nu jag Ellen och Julie sov här! Igår så gjorde vi en cover på Uncover by Zara Larsson! Hahaha det var kul.. Men nu har jag bytt om och ska snart åka hem och åka till stallet! Är så stört hungrig, men dom sover! Men nu ska jag väcka dom!

Singstar

Brunch

Mys brunch med Johanna och joanna!

Blogg har man ju...

Har glömt och blogga på några dagar men har inte gjort så mycket spännande! I torsdags sov Wilma och Ellen här och innan dom kom så hade vi gäster! Det var mysigt! Igår så hade vi intaget i stallet men Elin skulle rida lektion så jag hade ju inte Looi så då red jag på boccia lite! Fy fan vad dåligt det gick... Men men, sen gick jag till Joanna och va med henne Johanna och efter en stund kom Ellen! Idag ska vi tjejer äta brunch! Myyss! Sen vet jag inte?!

Ouupsi

Såg nu att min outfit från julafton inte publicerades..

Äntligen

Asså fan vad jag lever för converse ÄLSKAR DOM! Jag slängde ju mina gamla vita låga så nu har jag 5 par!! :)

Julklappar

Det här fick jag i julklapp:
Längst upp till vänster:
Tröja från London, spets tyg
Tröja från tingeling (Alice jobb) paljett krage
Mjukisdress från cubus, ska byta till svart
Ridtjocktröja, världens finaste
VS trosor
Robot hund
Bok
Isadora naglack och ögonskugga..
Klänning från bikbok( nyårs klänning)
Hollister tröja
Paljett tjol från cubus
Blå höga och vita låga converse
Vit morgonrock

Sen fick jag lite små saker som mobilficka, strumpor osv..
Jag är nöjd :D

Ny duschad

Duschat LÄNGE haha i 45 min! Nu står jag och borstar håret och lite sånt med musik självklart!

Chilling With Sistah

Sitter med Melina och chillar lite och väntar på att Alice ska komma hem! Idag har jag varit fet hurtig, jag har bara rest från sängen när jag ska äta eller gå på toa! Sååå skönt!!!

Ny dekoration i huset

Ny äntligen har mammas present som hon fick i födelsedags present i somras! 2 jätte fina bilder på boccia sitter nu in ramade på väggen ovanför trappen! Såå fint!!!

God jul

Chillar lite med Lill kusse i hennes nya bollhav...

smygfoto

Ella och Fredrik... Haha <3

Dagens ungdomar..

Haha min 5 åriga kusin sitter och spelar spel.. Jag orkar inte!!

Gårdagens hit by Stella Evelyn och Cissi

Den här låten satt vi och sjöng hela dan imorgon!
Och massa andra låtar!

Guess Where i am??

Världens finaste vänner

Åhh världens mys, Stella spelar guitar och sjunger! Så duktig!!! Sen har vi brasa tänd, tända ljus, te och pepparkakor! Världens finaste vänner! Älskar er<333

Ps. Den ny blivna 15 åringen Cissi som fyllde år igår har fått en iPhone 5!!!!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2564963/images/2012/pic_50d45f6f9606ee5acd617891.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2564963/images/2012/pic_50d45f70e087c35c99abd897.jpg" class="image">

My fu*ing b-day

Today!!!!!!!<3333

Idag så kommer jag inte gå på min sista lektion för att åka och träffa Adele och Marcus!! Åhh längtar!!!!!!!!!

Imorgon<3

That time of month

Japp då var det dags för mensverk igen.. Så ja godnatt säger en stackars tjej som har ont i magen så det går inte att stå upp!! Kl är 9 och jag går och lägger mig, det är historiskt!!

Varför ska allt vara så jävla komplicerat

Asså jävlar vad jobbigt allt ska vara.. Saknar hur det brukade vara! Saknar oss.

Vadå blöt

Haha lite blöt efter att ha varit i stallet i det här vädret... Och jag var inte den som gick ut och promenera ens! Men men det är därför vi häst människor är de bästa! Right!! Vi kan (och måste) åka till stallet i vått och torrt!!

så här såg vi ut efter förra veckans utritt...

Klockren

Julklapps shopping

Fikar med Johanna Joanna och Ellen och har shoppat julklappar ätit middag osv. Super mysigt! Så jävla mätt! Hörs senare! Btw på torsdag är det fucking jullov!!

Farväl lillen

Idag så åkte Lisa iväg till den varma delen av världen! Thailand watch Out here comes Lisa.. Haha men ha det så bra pluttis! <3

Nervös, eller?

Jag borde vara nervös för jag har svenska prov imorgon som är på olika Cpade ordklasser! Det är så stört svårt att komma ihåg allt! Men jag är inte alls nervös faktiskt.. Haha det är ju skönt men jag kan väl det mesta! Så det går nog bra!!

Förra vintern.. Blondie!!!

Det börjar bli verklighet

Nu är det exakt en vecka tills Adele kommer hem, det är stört! Den här tiden utan min stora syster har gått så otroligt långsamt men ändå stört snabbt! Tårar blir till leende och saknad blir längtan! Nästa tisdag, kommer vara overklig, första gången jag träffar min stora syster på nästan ett halv år! Det är overklig känsla. Count down!! 7..6..5..

Tidig läggdags

Nu är det läggdags för jag är så jävla trött!! Brukar egentligen inte vara trött så här tidigt men nu är det iaf läggdags! Skönt!!!!!!

Gårdagens tidning

Igår så var det utritt som gällde. Först så skrittade jag och mamma ut. Sen travade och galopperade vi lite på vägen. Sen gick vi till snön och galopperade! Det var jobbigt för lilla look för snön var så djup, så hon skötte sig jätte bra annars hade hon bockat och varit busig som boccia var!! Haha men det gick bra!


Det snöade lite...

Min vackra älskling

Min sötaste Kisse misse!

Äntligen

Nu äntligen funkar min blogg.se app. Den har inte funkat på 4 dagar. Hatar den här appen! Sitter och kollar på Greys med Ellen och Johanna!! Såå bra!

Mys pys med klassen

Idag så hade vi klass mys på en restaurang på söder! Det var jätte kul! Jag Ellen Lisa Julia och Nilda satt och skrattade stört mycket! Gud va kul det var! Sen satt vi och pratade med några killar från klassen också! Man tänker inte på hur sköna dom är i skolan!! Haha men det var iaf kul! Snart är det läggdags

Hela söderort

Hela jävla söderort är släckt... Inte najs!!!

Det blev lite mörkt

Strömavbrott här och är i hökis Farsta och många fler ställen! Ensam hemma men ska snart till stallet och rida mina 2 hästar!!!

Med blixt och utan blixt

Jävla blogg app

Asså shit vad jag hatar http://blogg.se">blogg.se appen!! Den är så stört dålig! Det står att inlägget har publicerats men så har det inte det. Jag har bloggat ganska mycket den här helgen, men har något faktiskt publicerats? NEJ. Ååhhh såååå irri!!!

Så jävla snygg

Cissi- Den bästa känslan

hahah seriöst älskar tredje bilden

Haha....

Alltid där för dig

RSS 2.0