Ellas Båt med Wilma

Snart drar jag till Ella för vi 3 tjejer ska dra ut med Ellas båt med hennes föräldrar! Ska bli as grymt men kommer hem på onsdag så ingen uppdatering! :( Ha det göööt

Grattis Bästavän!

Grattis älskling! Idag fyller Wilma Wilbur Blomkål Blomkvist år! Puss på fördelsen dagen gmn! Så jävla avis på dig som får en resa till Thailand!


Wilma ska sova här och Ella också och jag tror att vi ska träffa några killar!
KissNhugs

Drar till Landet! :(

Jag kommer hem imorgon elr på söndag! Har fixat ------ present idag! :) Fast är inte riktigt klar!
Kommer ej kunna blogga i helgen!
*Ha en bra midsommar!*

Wilma! <3

Är med bästavännen Wilma ska snart dra för hon ska kolla i affärer hon fyller år på söndag! Grattis i förskott! Drar till Landet imorgon kommer nog kunna blogg imorgon! Annars ha det götttt! pusss!

Gårdagen!

Gårdagen spenderades med Först Joanna senare kom Ellen och liten stund efter kom Melinda och Johanna! Gissa vad vi gjorde, det kan ni nog inte! Vi bråkade med några små skit ungar! Dom kastade kottar, krus, jord! Det var barn från 3-11 seri en 5 årig tjej var så J*VLA KAXIG! Hon fattade inte var "förihelevet kan ni sluta era skit ungar!" betydde! Jag fick DAMP! Sen drog vi hem till Johanna för att komma bort från dom! Men dom följde självklart efter!
Så började vi kasta vatten på dom! och dom förtsatte med sina j*vla kottar! sen började vi typ ha vatten krig fast dom hade vatten pistol! :@ Men det roliga va att vi var inne i Johannas hus och kastade ut genom fönster! Hahahahahah! Det var typ vid 21-22! Men dom kastade vatten in i huset så vi behövde torka som galningar innan hennes päron kom hem! :/ Aja sen vi 23 drog vi till Donken i Sköndal! Tips ta McFlurry Ballerina! AS GOD! Vi cyklade dit, fast jag blev sjusade(stavning)! AS najs! vi kom hem vi halv 12 men stog och fotade utanför Johanna medHennes kamera, så jag ska säga att Johanna ska ladda upp bilderna! <3 Pussssss!

Bildbomb....

.. från i måndags:
Älsklingar!
Love! ♥
Korv kiosk, Bebis stol!
Sötisar!
Bjuder lite på upp och ner! <3
Trion är hel och förblir så! <3
Sweeet!
Vinnare! <3
Hemma hos moi! <3
Cooolingar! <3'
Bye bitches! <3

Myskväll ute igår!

Igår så var jag Ella och Wilma ute i en park och gungade och hängde upp och ner! Hahahaha!
DEt var as mysigt vi "lekte" och prata och sånt tog också as många bilder fast dom har ju wilma och Ella!!!!!! Idag så sover jag nog själv hemma är VÄLDIGT trött! Just nu lyssnar jag på musik! ska snart gå och vila och lyssna!
Musik Tips:

When I Look At You-Miley Cyrus

Sju Sorger- Veronica Maggio

California King Bed- Rihanna

Danza Kuduro- Don Omar, Lucenzo

Me And My Drum- Swingfly

Who Owns My Heart- Miley Cyrus


Price Tag- Jessie J, B.o.B

Don´t Wanna Go Home- Jason Derulo

Man Down- Rihanna


Kyss! ♥

Blogga+Kakor....+kompisar

Nu sitter jag här och äter kakor! Har precis kommit hem från min ridning! Sista, vi lekte kull med hästarna as kul!!!!!
Sov hos Ellen inatt med Lisa + Julie! Hade kul! Kan inte säga att det va AS kul för vi gjorde inte så mkt på kvällen men det va mysigt! På dagen så träffade vi Cissi hon kom hem i Lördags tror jag! så vi var dom första som träffade henne! vi gick på bio "something borrowed" AS bra! sen drog vi till Lisa för att hämta kläder. Sen till ellen och sen hemma hos ellen så hoppade  studsmatta Ellen Lisa Cissi och jag i regnet fast sen ville inte cissi hoppa längre så då tog Julie och cissi bilder! ↓
Hahhha! Suddig!!!!!!!!!!
Wilma + Ella (Stella kanske) sover här inatt! :)
Puss

Lisa+Julie....+Ellen......Cissi

Lisa Julie sov här i natt. Vi hade kul! nu kom Ellen och dom ska till stan på bio, och jag vill inte gå på bio så jag får bli ensam idag! Kanske drar till Eken! :/

Simpsons

jag sitter framför datan nu och kollar på simpsons.

160 inga problem!

Jag kom hem från Stallet för ca 40 min!
bilderna kommer här:
Jag som hoppar! Hhihihihih BJUDER!
100 cm värmer bara upp! ;)
90 ville bara veta vilka hinder hon ska hoppa! ;)
165 cm högre än mig!
165 cm+ dom 10 cm hon hopppar över hindret!
Har fler men palla!
Tror jag ska dra till Eken och kolla på min bästis lag mitt gamla handbolls lag fast 97:or! Puss

Löshoppning

Nu drar jag till stallet för vi har morgon och sen kl.9 så ska vi lös hoppa(när hästarna hppar själv) Det är as kul och se! Hej då! Får inte vara hemma ikväll så måste hitta någon att vara med!
PUSSSS

Ella+Idah+Wilma+Ellen

För ca en timme sen kom jag hem från Ella.

Min (halva) vecka:

I onsdags så var jag frföst med Johanna och hade en lite pyssel/sy dag! Jsg skulle vara med Wilma och Ella och Idah men jag pallade inte dra till Farsta! Men sen så skulle dom sova hos Ella så då hänkade jag vi hade det så J*VLA kul!!!!!!!!!!!!! Vi skulle sova Ute på hennes ute plats, ja fast vi sov inget vi dygna. Vi klarade det! Det var inte första gången en men första som var med flit! Vi var DÖDA!
Asså vi typ klarade inte att gå!!!!!
n sen behövde jag dra till stallet. Så jag drog till stallet vid 14.00. Sen 14.15 så deckade Ella Idah Ellen och Wilma och sen när jag skullet tillbaka till Ella för vi skulle sova hos idah! Vid typ 19.15 så var jag på väg till tillbaka så typ väckte jag dom så dom hade sovit i 5 timmar och jag inget!
Idag så kollade vi på alla twilight filmer! Mysigt! Nu vet jag inte vad jag ska göra!  Sry att det blev så långt men har ju inte bloggat på länge!


Vi badade också!


Ellen idah jag

det blev bara vi kvar!



>Det VAR VI SOM KOLLADE PÅ FILMERNA+LISA/FOTOGRAF! <

pusssssss

Next stop JULIE!

Drar till Julie sover där med Lisa o Ellen! Hörs imorgon tror jag! Ska på student mottagning så vet inte om jag hinner!

Bilderna äntligen här!

Nu här Wilma laddat upp Bilderna så nu kan jag lägga ut dom här!



Jag med svarta med roset, Wilma vita med rosa klänning med spännen, Lisa brevid med svarta med spännen, Ella med via med spännen med vit klänning, idah med beiga(stavning) och rosa klänning!

Kärlek♥

Skit ful på moi! men söt på dom andra!


Kärlek #1♥

Jag och sötisssssen Wilma!

My babes!

Seriöst jag va fan 3 meter längre!

Nu ser jag inte lika lång ut! hiihihihih! annars söt!

Fina!

Ella ser lite inträngd ut! sry!

Snyggingar!
Hope u enyojed! <3

-O-O-

Hola!
Vaknade för en stund sen! och så skulle jag mezza och fråga cissi om hon ville göra ngt! Men precis när jag hade akrivit mezzet så kom jag ihåg att hon drog ju fan också i lördagds! :( Fast hon är inte borta så länge som Mimmi iaf!!!! TUR!
Men jag ska nog bara vara hemma idag för jag  ska ju ridsa idag för det är ju måndag!
Men et är näst sista!  :( fast jag ska ju rida nästa termin också! Nu ska jag "sova lite!"/vila framför tven
PussOkram

Saknaden är redan här älskling!

Cha cha!
Nu sitter jag och har kollat på bilder på fb och så ser jag mimmi! Mimmi har åkt till USA en månad och hon åkte igår och jag saknar henne redan! Jag och mimmi brukar inte ses så jätte mk utanför skolan men det är bara och ringa varann så bestämmer man ngt men nu går inte det längre! :( Men självklart hoppas jga att du har det as bra med familj och vänner!

Ville bara säga att jag älskar dig Mimmi och kommer alltid att göra det! Saknaden kommer bara växa och växa men lova att vi kommer ses när du kommer tillbaks! :* <3♥

Picnic kalas!

Ja vad gör jag just nu, INGENTING typ förutom att skriva andas och blinka, TYP!
Väntar på våra gäster! Adele(min syrra som fyllde 18) hon ska ha Picnic kalas på våran trädgård! Det kommer människor från alla ålders grupper! Allt från 3 månader-75 år! Nu ska j ag nog sminka mig! Jag har på mig tjorts och en shorta! och sen glömmde jag att säga att det är hatt partaj så man måste ha en hatt! X( Bläääääää och imorgon ska jag upp?? Gissa vad 06.00! XD  Jippppppppi!
Nej inte jippi men sen på förmiddan så ska jag träffa mina söta små vänner! <3
Om bilderna från igår så har inte Wilma elr Ella laddat upp några från sina kameror! X(
Kiss N Hugs

Sommarlov!<3

Asså kan ni fatta att det är SOMMMARLOV?? Inte jag! Men idag har jag då sovit här hemma med Lisa, Wilma, Idah, Ella! Vi hade as kul igår: vi skulle lära Ella dansa fjorre dans och det gick sådär men tillslut lärde hon sig! elr hur! Men vi gick och la oss typ 22.30 för vi ville inte ha ringar under ögonen! Men kunde man sova, NEJ! Men somnade vi och sov en stund sen vknade vi jätte ofta, allihopa!  Men sen skulle vi gå upp halv 6 men dom andragick upp kvart över 6 och jag halv 7! oouuupss!
Men sen efter fikade vi sen hem till Wilma och badade as NAJS!  Men nu sitter jag här hemma och lysnarpå musik just nu är det en gamaql låt som är : Ridin´ Solo- Jason Derulo! '

Bilder från idag måste laddas upp av Ella och Wilma så måste tyvärr vänta!  :( <3

Btw så fyllde min syrra år igår, hon fyllde 18 Grattis Min älskade syster! Så imorgon så ska vi ha kalas! hahahahahahaha! <3

Om du bara kunde läsa mina läppar så skulle du se vad jag hur mycket jag älskar dig

Cha, JAG OCH Wilma+Idah är hemma HOS eLLA! Med ella såklart! Vi skulle bara åka hit en snabbis igenkligen  (stavning)! Men vi stannade här! Sen ska Lisa+Wilma+Ella sova hos mig för det är ju skolavslutning imorrn och då ska vi fixa oss tsm! Nu ska jag gå och vara med tjejorna!

Ps. Rubrik är till mina hästar för jag vet inte om dom fattar vad vi säger så om dom kunde läsa mina läppar så förstår dom hur MKT jag ÄLSKAR  Mina ÄNGLAR! <3 PUSS ♥ 


Outfit! <3

Wilmizz+Bello!

nu sitter jag hät med Wilma och Ella! Vi har varit här .sen vi slutade typ fast vi åkte en snabbis till Farsta!  Jag köpte ett läppstift från makeupstore 170:- till adele hon fyller 18 imorgon!


Vi har ju klättrat med klassen idag! Det faktiskt jätte kul! En
 bild säger mer än 1000 ord!





kanske kommer fler sen! PUSS! <3

Klättring!

Snart drar jag till skolan men det ska faktiskt bli ganska kul och klättra tkr jag ! Många ba " Åhhhh ska vi klättra? "
Men det ska bli kul! Sen ska jag dra och köpa present till min syrra som fyller 18 på onsdag!
Puss skriver när jag kommer hem!

Tisdag, onsdag SKOLAVSLUTNING

nu är det bara Tisdag onsdag kvar sen är det avslutning! ÄLSKA! ♥

Lisa, Julie, Ellen

Hej, nu har vi ätit frukost här hos lisa! Igår och så var vi ute och spelade fotboll med några små killar. Dom sattsade fan allt. Vi var fettttttta flummiga och en kille typ hade typ as ont i magen så han typ kollapsa. Hahaahahahahahah! Nu ska jag snart dra till stallet mamma hämtar mig i närheten av lisa. dom andra tjejerna ska typ ha picnic! Ha så kul älsklingar! vi ses imorgon! PUSSSSSSS♥

bilderna från helgen kommer när Johanna har laddat upp från sin kamera! <3

NEXT: Johannas Landställe!

Cha snart drar jag till Johannas Landställe, Vi kommer ha det bbäst som vanligt!
Förra året stukade jag min tumme på hennes studsmatta så jag ska försöka att inte göra det värre för det gör fortfarande ont när jag rör på den! Fast det är ju bättre såklart! fast jasg vet inte vilka kläder jag ska ha med mig, antagligen shorts jeans och mjukisar + tröjor! Sen självklart bikini för att SOLA!
Bilder från igår+idag+imorgon kommer senare! Johanna måste ta med sin systemkamera! <3
Puss! Det här blir sista inlägget för helgen men kanske hinner imorgon kväll! när vi kommer hem! <3

ÄHH/rubriklös

Cha Bloggish,
Idag har jag och Johanna jobbar på brännan! Vi har också BADAT!
Johanna har en bäbis pool! Så varje gång vi KOKADE så slängde vi oss i den! ELr inte!
Plockade blommor och hoppade studsmatta gjorde vi också! Sen träffade vi Joanna men sen skulle Johanna på match så då gick vi tiil Joanna c Spela EYETOY! As kul! 'Blev typ svettig efter jag hade Boxats! Och nu sitter jag och lysar på HÖG musik och Basen i högsta! Och alla är as irreterade för typ hela huset skakar, aa elr inte! Får se pm jag träffar Johanna och Joanna senare!
BTW så drar jag till Johannas landställe imorgon ! Kommer inte kunna blogga men kanske imorgon på morgonen!

Evelyn Tipsar musik:

California King Bed-Rihanna

He Wont Go-Adele

E.t.-Katy Perry

Mircle-Paramore

American Boy-Estelle

Give me everything-Pitbull Feat. Neyo


Satan i gatan(hela albumet) - Veronica Maggio

Satan i Gatan

Välkommen in*

Jag kommer

Mitt hjärta blöder*

Vi kommer alltid ha paris

Inga kläder

Alla mina låtar

Snälla bli min*

Sju sorger*

Finns det en finns det flera

Lördag den femtonde mars

*=favorit


Kom nyss.....

....hem från stallet!
Igåt hade jag Stella Och cissi as mysigt i stallet! Vi red först sen så gick vi ut i en stor hage och hade krig!(med sånna gråa maskroser! ) Sen så åkte vi hem fastr på vägen hem så skulle vi stanna och handla och vi köpte godis! MUMS!
Snart kommer Cicci+ familj och det är familje vänner. Cicci fyller 40 och då så ska hon ha sin fest hemma hos oss! Och jag måste vara hemma men jag hpppas att jag kommer undan! Tror isf att jag träffar Johanna! OM HON SVARAR PÅ F**KING TELEFON!  Svarararararararararara!

PUSSS! <3
RSS 2.0